KUSH JEMI?

Kompania eshte krijuar ne Dhjetor  1997 ne fillim me Kozeli sh.p.k e me pas me Euro-Guaina sh.p.k.

Aktivitetin e kemi ushtruar ne fushen e Importit dhe Tregtim me pakice dhe shumice te produkteve Hidroizoluese dhe aksesoreve te tyre. Aktiviteti yne eshte shtrire me se shumti ne Tirane,  duke pasur kliente ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise. Furnitoret tane kane qene ne vite: Polyglass Treviso, Multichimica, Copernit SPA, Valli Zabam SPA, FIM.D.O.O., Imper SPA, etj…

Ne vite gama e artikujve qe ne tregtojme ka ardhur  duke u shtuar dhe kemi qene te paret qe kemi provuar masivisht membranat PVC dhe TPO. Specializimi yne I ngushte ne produktet Termo- Hidroizoluese na ben komode per klientet qe kane problem te kesaj natyre .

PRODUKTET TONA

Membrane Bituminoze

Aksesore

Deshironi te bashkepunoni me ne ?

Mos hezitoni te na kontaktoni

PARTNERET TANE