RRETH NESH

Kompania eshte krijuar ne Dhjetor  1997 ne fillim me Kozeli sh.p.k e me pas me Euro-Guaina sh.p.k.

Aktivitetin e kemi ushtruar ne fushen e Importit dhe Tregtim eme pakice dhe shumice te produkteve Hidroizoluese dhe aksesorveve te tyre.Aktiviteti jone eshte shtrire me se shumti ne Tirane  duke pasur kliente ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise. Furnitret tane kane qene ne vite Polyglass Treviso, Multi chimica, Bitumina Split, Geco s.r.l, Imper SPA etj.

Ne vite gama e artikujve qe ne tregtojme ka ardhur  duke u shtuar dhe kem qene te paret qe kemi provuar masivisht membranat PVC dhe TPO. Specializimi jone I ngushte me produktet Termo Hidroizoluese na ben kmode per klientet qe kan problem te kesaj natyre .

Qellimi jone eshte qe ne vite te sensibilizjme pergjegjshmerine e ndertuesve dhe privative per te bere nje pune sa me cilesoreme material sa me cilesore  te cilat fatkeqesisht mungojne sot ne tregun tone.

Futja e materialeve bashkohore multifunksional per tab ere catine , tarracen te papershkueshme nga fenomenet e lageshtise dhe kompatibel per prodhimin e energjise alternative.

Partneret tane jane novatoret e teknologjise bashkohore dhe ne jemi prane
tyre per ta sjelle ne Shqiperi.

Deshironi te bashkepunoni me ne ?

Mos hezitoni te na kontaktoni