RRETH NESH

Kompania eshte krijuar ne Dhjetor  1997 ne fillim me Kozeli sh.p.k e me pas me Euro-Guaina sh.p.k.

Aktivitetin e kemi ushtruar ne fushen e Importit dhe Tregtim eme pakice dhe shumice te produkteve Hidroizoluese dhe aksesorveve te tyre.Aktiviteti jone eshte shtrire me se shumti ne Tirane  duke pasur kliente ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise. Furnitret tane kane qene ne vite Polyglass Treviso, Multi chimica, Bitumina Split, Geco s.r.l, Imper SPA etj.

Ne vite gama e artikujve qe ne tregtojme ka ardhur  duke u shtuar dhe kem qene te paret qe kemi provuar masivisht membranat PVC dhe TPO. Specializimi jone I ngushte me produktet Termo Hidroizoluese na ben kmode per klientet qe kan problem te kesaj natyre .

PRODUKTET TONA

TPO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

pvc_waterproofing_membrane-3

PVC

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Membrane Bituminoze

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Aksesore

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Deshironi te bashkepunoni me ne ?

Mos hezitoni te na kontaktoni

PARTNERET TANE