Projekti i Unazes se Re

Projekti i Unazes se Re, Loti i Pare. Hidroizolim me membrane bituminoze, 12000 m².

Hidroizolim

Hidroizolim verande me dy duar membrane bituminoze per Intertrust Sh.p.k.

Zevendesim i Sistemit te Vjeter

Zevendesim i sistemit te vjeter hidroizolues me membrane bituminoze, me sistemin membrane sintetike PVC.

Hidro + Termo Izolim me PVC

Hidro + Termo izolim me PVC, 720 m² tek liqeni thate ne Tiranë.

Hidroizolim me Membrane Sintetike PVC.

Hidroizolim banese private ne Paskuqan, 220 m² me membrane sitetike PVC.

Hidroizolim Themeli

Hidroizolim themeli me dy komponente te nje kompleksi prej 10 pallatesh

Partneret tane jane novatoret e teknologjise bashkohore dhe ne jemi prane
tyre per ta sjelle ne Shqiperi.

Deshironi te bashkepunoni me ne ?

Mos hezitoni te na kontaktoni