RRETH NESH

Kompania eshte krijuar ne Dhjetor  1997 ne fillim me Kozeli sh.p.k e me pas me Euro-Guaina sh.p.k.

Aktivitetin e kemi ushtruar ne fushen e Importit dhe Tregtim eme pakice dhe shumice te produkteve Hidroizoluese dhe aksesoreve te tyre. Aktiviteti jone eshte shtrire me se shumti ne Tirane  duke pasur kliente ne te gjitha qytetet kryesore te Shqiperise. Furnitoret tane kane qene ne vite: Polyglass Treviso, Multichimica, Copernit SPA, Valli Zabam SPA, FIM.D.O.O., Imper SPA, etj…

Ne vite gama e artikujve qe ne tregtojme ka ardhur  duke u shtuar dhe kemi qene te paret qe kemi provuar masivisht membranat PVC dhe TPO. Specializimi yne I ngushte me produktet Termo- Hidroizoluese na ben komode per klientet qe kane problem te kesaj natyre .

Qellimi yne eshte qe ne vite te sensibilizjme pergjegjshmerine e ndertuesve dhe privative per te bere nje pune sa me cilesore, me materiale sa me cilesore,  te cilat fatkeqesisht mungojne sot ne tregun tone.

Futja e materialeve bashkohore multifunksional per ta bere catine , tarracen te papershkueshme nga fenomenet e lageshtise dhe kompatibel per prodhimin e energjise alternative.

Partneret tane jane novatoret e teknologjise bashkohore dhe ne jemi prane
tyre per ta sjelle ne Shqiperi.

Deshironi te bashkepunoni me ne ?

Mos hezitoni te na kontaktoni